Förresten..

Jag måste bara tipsa om låten Dear Mr. President med Pink , den är sjukt bra och får en verkligen att tänka på det kritiska läget i världen och USA's påverkan. Jag hörde den på min dans först, och blev rörd redan då så lyssna och skriva gärna vad ni tyckte! sen tycker jag också att ni ska lyssna på John Mayer eller Teddy Geiger, två sjukt coola snubbar som sjunger sjukt bra. I like it! Jag skulle inte banga på en konsert med de två i solskenet, hihi. men nu ska jag sova, spanska tidigt imorrn och jag får inte komma för sent igen. Hast luego!


SL!!!

Hello bloggen, usch igår stod jag på tunnelbanan hem tillsammans med Elvira och Linnéa. Det var sjukt trångt, gah. Det är typ allt det nuförtiden ju! Och det värsta är ju att SL ska komma med en prishöjning också, fattar inte riktigt hur de rättfärdigar det liksom. Känns som att man bor i Indien eller något annat tätbefolkat land ju, fast det är glesa Sverige..... Varje morgon när jag åker till skolan är det fullt på tunnelbanan, men under försöket med trängselskatten var det värst fattar inte hur det kommer bli när beslutet genomförs liksom. De måste ju öka möjligheterna för folk som bor i förorten att komma in till stan liksom istället för att minska det, helt stört tycker jag. Bara för att miljön blir bättre i stan liksom, bara dåligt för folk som bor utanför stan typ.

india

Aja livet leker väl. Slapp göra matteprovet som jag missade i tisdags p.g.a. min stukade fot.Men imorrn måste jag vara med på gympan iaf...Och sen måste jag välja individuellt val inför tvåan också innan jag åker liksom. Så dålig information om det, hatar min skola lite nu. Men snart är det helg och då ska jag fixa inför USA liksom. :D ciao bellas!Aja livet leker väl. Slapp göra matteprovet som jag missade i tisdags p.g.a. min stukade fot.Men imorrn måste jag vara med på gympan iaf...Och sen måste jag välja individuellt val inför tvåan också innan jag åker liksom. Så dålig information om det, hatar min skola lite nu. Men snart är det helg och då ska jag fixa inför USA. :D

frankie says relax

frankie says relax


Älskar denna outfit, lagom relax och cool. Älskar huvtröjor för den delen, de är både sköna och snygga enligt mig, men de kanske inte passar riktigt till allt tyvärr. Tänk om man skulle kunna strutta runt i de kläderna i solskenet, haha in my dreams. Det är typ minus grader ute, tyvärr...och strax måste jag dra till träningen men första ska jag sova en stund.

"Alla människor är färgade. Annars skulle man inte se dem."

jahapp ännu en dag som det snöar. goosh klimatet är ju helt rubbat på julafton var det knappt någon snö och nu finns det alldeles för mkt av det. Sjukt mycket program om det på tv och i skolan håller vi nästan jämt på och jobbar om det, inte konstigt att vissa får ångest. men men what to do, så mkt problem i världen...

Idag skulle det ha vart idrottsdag men jag är sjuk så jag får ligga hemma och vila, klagar inte direkt men det hade vart kul att testa klättring tihi, undra hur det gick/går för de andra.

Men det är mycket denna vecka, idag har jag dans och gymnastik. Imorrn så är det dans på morgonen sen är det matteprov och sist spanska, gaah. Lite smått panik inför spanskan för jag fattar inget om preteritum och imperfekt och pluskvamperfekt. :O Men men det löser sig, sen måste jag läsa ut "emma" av Jane Austen till engelskan. Missar ju provet för att jag drar till USA när det skulle vart, mohaha.  aja nu måste jag dra och koka te, kolla på oprah och plugga spanska/matte.

Hasta luego!!

Introduktion


Jag heter Jennifer och är en tjej på 15 vintrar. Jag går ettan på gymnasiet och det är väl chill. På fritiden tränare jag väldigt mycket badminton och dans. Sedan tränar jag en gymnastikgrupp på fritiden när jag hinner. Jag drömmer om att flytta till USA och och bli rik så jag slipper plugga/jobba och bara leva livet liksom. ja that´s me typ.

läs min blogg om du känner för det.

puss hej

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!