Cold Shower

Just nu suger allt, hemskt väder, mycket plugg, hemsk hy, många idioter och bara blä! Känner ingen som helst lust för någonting...plus att mayercraft carrier är nu medan jag går runt i denna dvala. I augusti flyttar jag iaf till USA så då får jag starta en ny blogg, kanske blir roligare. Men just nu är allt skit....aja dansen är iaf en ljuspunkt. Thank God för den. Idag har jag balett, brukar vara tråkigt men hoppas att det blir roligare idag. Nu ska jag inte deppa för mycket, ska ut och ta en promenad istället. ciao 

Losing you - Keyshia Cole

Idag borde jag ha pluggat som en idiot, istället har jag bara gjort en massa onödigt. Men jag är bara så galet skoltrött samtidigt som jag har hur mycket saker som helst innan påsklovet. 
Detta är vad jag har i skolan innan påsklovet: 

Engelska projekt ska lämnas in och redovisas muntligt

Vanliga projektarbetet ska in och redovisas muntligt

Matteprov

Naturkunskapsprov

Engelskaprov

Historiaredovisning

Samhällsuppsats

usch jag dör när jag tänker på allt som ska göras. Sen är min skola så förjävlig så det känns som att man bara kämpar och kämpar men inte får något tillbaka, bara de som fuskar får uppmärksamhet och hjälp av lärarna. De har ingen empati för oss som kämpar i det tysta. Jag är så trött på det.!!!!

It feels like I'm losing me...


Ångestdag

Söndag borde verkligen byta namn till ångestdagen. Det är samma sak varje söndag, man mår skitdåligt över att det nu börjar ännu en skolvecka/arbetsvecka. Usch, fast för mig har det slutat göra ont i magen. Jag bryr mig nästan inte längre om hur det går i skolan, bara jag håller mig över G-gränsen. Den här veckan har jag ett religionsprov att se fram emot, vi fick reda på det torsdagen innan lovet också, Kul! Sen måste jag plugga matte som en idiot och bli klar med mitt projektarbete. Det enda jag kan tänka på nu är, halleluljah när det är klart! Då blir det skins marathon, om inte tidigare.

Skins är en ny serie som jag börjat se på, den är helt jävla sjuk men så grymt bra, spännande och rolig.



Ett fint passande citat av Mr Mayer

I know Fridays come as often as once every seven days, but they always feel like they're one in a hundred.