Any other world

Jag är fortfarande ett rus av glädje efter mika konserten igår! Oförglömligt! När han sjön any other world så rann tårarn och jag skrek och hoppade och sjöng på en gång. Känner igen mig i den låten, så underbar...Allt var så vackert bara, fan att jag inte tog fler bilder bara...eller filmade ens.

Idag har jag som sagt varit domare i hopp på järfälla trupp cup. Herregud det var en tjej som gjorde frivolt och landade på kanten av trampetten. Det såg sjukt läskigt ut! Men allt gick bra tror jag iaf. Det var grymt kallt idag också, men jag hittade till hallen iaf! haha från busshållplatsen fanns det en massa skyltar, perfa! Det är sällan man ser sånt.
image24



Lyssna på any other world med mika om ni inte hört den, grymt bra! :-)

I smiled and tried to mean it, to let myself let go...Say goodbye to the world you thought you lived in...

Nu ska jag sova.

MIKA!

Mika var helt jävla underbart, jag har dansat, hoppat, skrikit och sjungit! Maj gawd, Det var sånt jävla drag och man bara ville att det aldrig skulle ta slut! Vi började dansa runt redan vid förbandet men när Mika kom blev det helt galet, shit britt! Alla knuffades och då slank vi förbi och kom nästan längst fram, han är så jävla snygg också! Åh, blev helt hög på mika igår! han är wonderful. Jag köpte en t-shirt efter konserten också, wiho! Jag var fett otaggad innan men åh när man såg mika så blev allt bara underbart. Han var så söt när han kramade ett stort skelett. Man blev helt galen, det var flera som svimmade också för det var så jävla varmt plus att några nog var lite lagom lulliga. åh, jag ville ha hans trumpinne! fan. Men men det var underbart som sagt så får ni chansen att gå på Mika konsert gör det!!! Oförglömligt! :-)

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag försöka hitta till jakobsberg.. :-D


I'm happy for now.....