Scared of a world outside you should go explore

Skolan idag var värre än jag trodde det skulle vara, vi fick läxa första dagen att läsa ett häfte om Prag 1968. Blä, jag orkar inte men det måste göras man får inte hamna efter nu i början. Just nu sitter jag och gör en framsida till min kalender, det blir ett kollage med John Mayer och konsertbilder. Det kanske kan pigga upp på alla tråkiga lektioner!



I'm gonna find another you- John Mayer

The last day of freedom

haha, dramatisk rubrik. Idag är min sista dag på lovet och jag sa ändå jobba lite ikväll så det blir inte mycket ledighet. Jag har träning med min gymnastikgrupp som jag är ledare för, så det ska väl bli kul men jobbigt. För jag orkar verkligen inte med skolan och alla rutiner. Men nu ska jag iaf strax bege mig mot centrum och köpa skolsaker och sånt. Lagom kul, men det måste göras.
 

Här ett klipp från amerikanska so you think you can dance som jag tycker är oerhört vackert. Jag älskar modern dans och John Mayer så det kan inte bli bättre. Ändå valde jag att specialisera mig på street dance, pucko. Men det blir nog kul, hoppas jag. :-)


Waiting on the world to change

Jag fick tips av Christina att kolla på tryjm bloggen för där fanns en intervju med John Mayer om breaket mellan honom och Jennifer Aniston. Han är så klok den mannen är allt jag kan säga efter att ha sett det. Hans statement är så fint och genomtänkt. 
Sen är han oerhört bra på att hantera press.

Här är en video där han driver med sig själv och press.



Jag dör av skratt när han börjar sjunga för att bli igenkänd. haha *host* Waaiting*host*

Klockrent!

It's true,life will smile for you

Om något går fel mellan johnny mayer och mig, så tänker jag gifta mig med salem al fakir. Han var grym som vanligt idag på grönan. De spelade mycket nya låtar och de var hur bra som helst. Det lät lite åt john mayer hållet eftersom det var mycket mer gitarr. Men det var mycket fina texter, som vanligt. Dock är ju min favoritlåt genom tiderna It's true och den är ännu bättre live, det var så härlig stämning. Jag tog en massa bilder och vi stod precis vid gallret längst fram så de blev apbra. Men jag laddar nog upp de imorgon för nu måste jag sova, ska upp tidigt morgon och gymma med Annapanna.


Gammal bild, han är mycket smalare nu och håret är snyggare. Han var så söt i hänslen och så satt han bakom en liten synth och när han satt ner på pallen så nådde han knappt ner till golvet. Söt som en liten docka med sitt krulliga hår.

Jag blev kär i de nya låtarna och vill ha den nya skivan nu, salle!

Btw idag när jag väntad på en kompis idag gick jag in på åhlens city och kollade om det fanns några john mayer skivor eller om where the light is fanns. Men icke! Det är fan sorgligt hur svenska folket missar en sån talang.

By the time I recognize this moment, This moment will be gone

Jag tycker att det är ganska roligt hur John Mayer ena dagen ska gifta sig med Jennifer Aniston och sen nästa dag så har han dumpat henne. Man undrar lite hur det är på riktigt, nu läste jag också att han tydligen hade varit otrogen tre gånger och att Jennifer ville ha barn med honom. Det låter ganska sick med tanke på hur kort tid de har varit ett par. Men men, who knows I love the music anyway. Nu ska jag gå ut, det är fint väder idag.

Dagens låt: Clarity- John Mayer

Everythings gonna be alright



Jag hittade en hyfsad video när han sjunger No one, jag älskar när han sjunger everythings gonna be alright. Då känns det som att det verkligen är så.
Imorgon ska jag på grönan och se Salem Al Fakir uppträda. Det ska bli underbart, förra sommaren såg jag honom två gånger och en gång på våren. Salem är sommar! Det verkar vara en massa andra bra konserter där nu i slutet av sommaren; Moneybrother och The hives bl.a. Det ultimata vore ju om Johnny Mayer kom, såklart!


Jag hittade en låt som jag inte hört av Salem för några veckor sedan. Väldigt sorglig! En begravnings, hyllningslåt tycker jag.

Power is made by pure manipulation

Min dator är supertrög just nu för den håller tydligen på att installera någon uppdatering. De är asjobbigt eftersom då hakar alla youtube clip upp sig och jag har suttit hela morgonen och haft john mayers cover på no one på repeat. Den är bättre än orginalet tycker jag. Men det finns ingen jättebra inspelning av när han kör den live , jag önskar att jag kunde få se den live!!



Här är när han sjunger lite av den på the mayercraft cruise. So hot! That man can move, haha. Jag vill åka på nästa mayer cruise men det kostar väl säkert apmycket. I år kommer jag ihåg att jag såg en reklam för den och då stod det ungefär: " Life sucks and then you cruise the carribean with John Mayer!" så klockrent!


So scared of getting older, I'm only good at being young

Herregud jag läste precis att John Mayer har planerat giftermål med Jennifer(inte jag haha) Aniston, eller jag fattade inte riktigt. Hade de gift sig redan? Näe jag får nog söka lite på google så jag får klarhet i frågan. haha

Usch nästa vecka börjar jag skolan igen, jag vill inte! Jag hatar min skola och mina lärare, blä. Allt är skit, men ändå måste man väl ta sig i kragen och försöka. Det här är mitt sista år också så det är ännu mer ångest, vad ska jag göra med mitt liv sen? jag får panik och sen får jag panik av alla som frågar vad jag vill göra. Jag har inget svar, just nu vill jag inte göra nåt och känner mig trött på allt. Sen är det så jobbigt för även fast jag bara är 17år så känns det som att jag måste ha en exakt plan över vad jag vill bli och hur jag ska komma dit. Jag orkar bara inte. För nu är det på allvar, innan kunde man säga hur mycket saker som helst som man ville bli men nu när det väl gäller har jag ingen som hels aning. Jag hade en sån här kris när jag gick i nian också men nu är det värre för nu börar det bli brådis känns det som och jag måste välja. Fast egentligen är det ju inte så men det känns som att det är nu som jag bestämmer och resten av mitt liv ska se ut, om det blir villa, vovve och volvo eller om jag blir en liten vagabond över hela världen.

Men snart släpper nog de där känslorna, hoppas jag!

Förresten har väl the sisterhood of the traveling pants 2 filmen släppts, så den måste jag se. Det är mina favoritböcker även om de kanske låter lite barnsliga är de hur bra som helst. Jag tror att jag har lite av de allihopa i mig, men det jag helst skule vilja ha är bridgets styrka och mod.




Dagens låt: Stop this train - John Mayer

Slow dancing in a burning room

tjoho nu är jag tillbaka. Jag har haft det grymt på teneriffa och vill tillbaka dit nu på en gång. Men hotellet vi bodde på var lite konstigt så det skulle jag kunna byta ut annars var det lovely. Näst sommar ska ag nog söka jobba utomlands på något hotell tror jag, det skulle vara grymt kul kanske att vara barnledare på någon resort. Men just nu är min plan att söka ett high school år utomlands och då vet jag inte alls hur det ser ut. Men innan jag söker det måste jag träna min  på engelska , speciellt uttal. Så om någon har tips på hur man kan öva upp sitt uttal, help me!

Under resan har jag lyssnat på mycket john mayer, colbie caillat och jonas brothers. Min mest spelade låt är faktiskt slow dancing in a burning room av john mayer ,så klart. Den satt jag och lyssnade på i smyg på planet för man fick tydligen inte ha på någon elektronisk utrustning trots det såg jag folk med datorer. En rolig sak som jag kom att tänka på när jag satt och lyssnade var att i texten så sjunger han :

We're goin down
And you can see it too
We're goin down
And you know that we're doomed
my dear
We're slow dancing in a burnin room
 
Inte så uppmuntrande när man sitter på ett flygplan uppe i luften kanske. Men som tur är, är  jag ganska van vid att flyga och blir inte så rädd. En gång när jag åkte till New york kom jag att tänka på när planet var mitt över atlanten att  jag var fast och inte hade något val, sjukt konstigt men jag fick lite panik sen gick det bra. Det var en jättebra resa i övrigt för det var typ bara min familj på planet så jag låg och sov över fyra säten nästan hela vägen och ibland kom flygvärdinnorna med glass och frukt och en massa annat. Det var nästan som ett spa. haha



Nice hoodie på mr.mayer undra om han har gitarren som handbagage. Herregud tänk om hans äldsta gitarr skulle försvinna, oh no.

wheel

Idag åker jag till teneriffa och har inte packat något så det måste jag göra. Men nu håller jag på att uppdatera min ipod och mitt itunes är sjukt segt. Men nu måste jag packa och äta frukost

Dagens låt: John Mayer- wheel


Gonna free fall out into nothing

Goodmorning!

Nu har jag varit vaken ett tag men jag fryser lite, det känns som höst i luften. Inte kul alls. Jag hatar höst och kyla, usch. Det får mig att tänka på alla de dagar som det var som värst i skolan och det var helt kolsvart och kallt när man äntligen kom hem, då brukade jag och min kompis drömma om att John Mayer låg hemma och väntade med ett duntäcke och det var bara att krypa upp så sjöng han lite och spelade på sin gitarr. Vilken motivation man skulle få då! haha men roliga youtubeklipp med honom kan också pigga upp!

Jag älskar "John Mayer has a tvshow" , synd att det bara sändes ett avsnitt. Jag kommer ihåg första gången jag såg john mayer, det var när han var med på Conan O'brien och promotade sin Tvshow. Min brorsa hade redan då visat mig några låtar av honom men jag visste inte hur han såg ut. Då tyckte jag att han var väldigt nördig och konstig.





Nej nu ska jag fixa till mig och gå till centrum, fixa det sista inför teneriffa och kolla ut lite födelsedagspresenter.

Nike+Ipod

De senaste veckorna har jag sprungit med Nike+ipod saken som registrerar hur långt man springer och med vilken hastighet osv. Detär riktigt kul och jag kan verkligen rekommendera det till andra som tycker det är jobbigt att kom ut i motionsspåret. För jag brukar verkligen inte ha någon motivation att springa men den här saken ger mig motivation och hjälper mig att sätta mål som jag kan uppnå.


Helt underbar sak alltså och jag kan inte springa utan musik så det passar mig perfekt. Just nu spelas mycket av colbie caillat, Paramore och Jonas brothers på min ipod, och självklart mycket john mayer. Free Fallin' är min powersong.

Transformation

Det är klart att det blir ett inlägg om John Mayer nu när jag är igång igen.

Jag tycker att han är en intressant människa och det är kul att se hans olika sidor. Jag diggar alla hans skivor och låtar, vissa mer ibland. Men man ser att att han växer med musiken och låtarna förändras. Han har även förändrats mycket utseendemässigt. Bara till det positiva tycker jag iaf.

 
He look good in a suit either way!
 
Men nu har han blivit lite "badboy", jag får lite prison break vibbar men I like it!
Snyggast är han dock i Say-videon tycker jag och under den "good boy" perioden.

btw. Jag är helt galen i where the light is dvd:n och cd:n har sett den pinsamt många gånger typ. haha
Mina John Mayer favoriter just nu är Free Fallin', In Your Atmosphere, Vultures och Bold as love.

I'm back!

Jag har försökt att skaffa en ny blogg men det verkade vara så krångligt så jag ska nog hålla mig här ett tag. Nu har jag rensat lite bland inläggen iaf så det blir lite av en fresh start. Jag åker till Teneriffa på tisdag men innan dess ska jag försöka göra så många inlägg som möjligt. Det ska bli så skönt att åka till Teneriffa också och stekas i solen med bra musik i öronen. Jag fyller 17år också när vi är på Teneriffa, den 9:e augusti så det blir nog en fin födelsedag. Det kan nog bli en hel del inlägg pä nätterna eftersom jag är en riktig nattmänniska.

Park Club Europe
Hit ska jag!