Heath Ledger



Så sorgligt att Heath Ledger dog igår, det känns helt overkligt. Han är verkligen en av mina favorit skådespelare, både batman filmen och bob dylan filmen så är han ju med. Undrar varför han tog en överdos, om det nu var så. Jag hatar när folk känner att den enda utvägen är att ta livet av sig, jag tycker inte att det är själviskt utan bara tragiskt. Jag hoppas att han kan få ro nu iaf. Rest in peace!

John Mayer för alltid min kung!

Herregud, jag har varit så upptagen på sistonde att jag har glömt för mycket. I onsdags hade vi en grymt bra balett lärare och då satte hon på lite john mayer musik, gud jag smälte direkt. John mayer är min kung, min högsta önskan just nu är att få se honom live en solig dag med några vänner. Han är helt underbar, läste på hans sida att han skulle ha en akustisk spelning. underbart ju! Så jäkla jobbigt bara att han aldrig kommer en till norden och verkligen inte till sverige. Jag vet inte om jag bara är känslig efter att ha sett försoning igår eller om hans nya låt "Say" är grymt bra.



Jag får hopp av den här låten och vårkänslor. Underbart!

Salem al fakir

Woho, salem vann! Han är grym ju. Och Annika "säkert" Norlin också. Underbart! En som jag faktiskt inte kan förstå mig på är lars winnerbäck, de flesta diggar honom men jag tycker bara att han mumlar för det mesta. Jag ska försöka lyssna på hans låtar för jag fattar verkligen inte hajpen kring honom. Annars var jag ganska nöjd förutom att Kent vann för bästa album. buhu! Men smaken är som baken - delad! :-)


Bild från Expressen.se

Sen måste jag säga att Adam Tensta också var grym med sina amnesty t-shirts. Härligt med artister som gör lite bra uttalanden och inte är för neutrala.


Geografi och grammisgalan

Puh, ännu en skoldag avklarad. Imorgon har jag ett fucking geografiprov, gaah! Så jag ska plugga geografi ikväll och så ska jag kolla på grammisgalan. Salem al fakir ska uppträda och så hoppas jag på att han vinner en massa priser. Men det börjar först klockan 20.00.
Så nu ska jag nog gå och vila lite och sen plugga geografi, en massa fakta att trycka in i skallen.



Någon mer där ute som diggar Salem?

Han är ju för bäst live asså!

Dagens låt:  Salem al fakir- It's true. Såklart!

Think pink!

image50
Allt är från H&M utom skorna som är från Vans.
Jag tyckte att skorna var söta och oerhört sköna säkert eftersom det är vans. Jag vill ha ett par vans men jag vet inte vad jag ska köpa för några. Koftan måste jag också köpa, underbar ju! Sen vill jag ha de där H&M jeansen, jag gillar faktiskt H&M jeans de är sköna och bra. Imorgon ska jag köpa några linnen främst vita tror jag. Förresten är det någon som sett Pretty in pink filmen från 80-talet? Den är ganska rolig haha.




söt balklänning va? haha, sjukt ful tycker jag iaf. Ingen passform alls och och hur är den skuren egentligen? aja, alla tyckte att hon var jättesöt iaf. :-) Modet förändras ju.

By the way: Mean girls är på tv på tv400, underbar film! haha

Fröken Söt


image49
Jag fick bara lust att göra en liten drömoutift, dock så är den inte alltför dyr så den är ju fullt möjlig att ha. Jag tyckte att den var söt och klänningen går ju att ha på våren också fast med ballerinaskor och utan mössa, vantar och jacka.

Skinnjackan är från Halens
Munkjacka , leggings och väska från H&M
Mössa och vantar från Nuk nuk
Stövlar från Wedins
Pärlörhängen från Ellos
Ring från Lindex
Klänning från Fröken söt

goosh nu måste jag somna, ska gå på stan imorgon sen ska jag och min bror gå och se på bounce. Det ska bli kul!