Barack Obama, president of the united states!

Herregud, känner mig helt slut. Jag satt och valvakade hela natten och sen gick jag till skolan och nu ska jag ta en tupplur innan jobbet.


Men valet iaf, Barack Obama vann! herrejesus i skymningen va grymt! Jag blev helt överlycklig , nu kanske USA kan get back on track igen. Hittade en video när Johnnyboy dedikerar en låt till Obama, haha! han är så söt och vi skulle passa perfekt ihop, vi båda älskar Obama, båda älskar gitarrer ,båda älskar USA och vi båda älskar varandra! hahaha Eller det kanske inte är helt ömsesidig kärlek. ;-)

Men nu kan jag sova sött och veta att världen inte kommer gå under med Mccain och Palin i spetsen.

Dagens låt: Robert Pattinson - Broke och så klart John Mayer- Waiting on the world to change, (men nu behöver vi kanske inte vänta längre! :-)

Good love is on the way



Jag kom nyss hem från hallen, var och spelade badminton med Anna. Det var så skönt att få spela igen, jag vann när vi körde match också! mohaha :-) Sen stod vi i en timme typ utanför mig och snackade om allt och inget, det är så skönt för det flödar bara på när vi pratar. Men iaf så är det ju typ minusgrader och jag vägrar att ha vinterjacka så det blev ju lite kallt.Jag ryser fortfarande, men solen skiner iaf! Sånt här väder är faktiskt härligt, det är sen när det blir mörkt och typ är natt när man går till skolan som man hatar höst och vinter. Hoppas bara att jag inte blir sjuk nu, jag har två prov i veckan varje vecka fram till jul. Blä, hoppas man får lite ljusglimtar i vardagen iaf. Typ John Mayer i mitt rum är jag kommer hem? haha please god!

 I can sit next to you Mr. Mayer!

Love is permanent not temporary



Jag har kommit på att det godaste jag vet är yoghurt, en massa olika smaker bara den är krämig och god. Det godaste som finns på sommaren är kall yoghurt, mm! Yoghurtglass och mjukglass är ju okså några favoriter. Men min absoluta favoritsmak på yoghurt är samoa, mm den är så god! Har du inte smakat den så gör det! Jag ska nog gå och ta lite nu innan middagen! och efter middagen till efterrätt. haha :-)

Jag har för övrigt gjort om designen på bloggen, blev hyfsat tycker jag!