Little red corvette

Jesus, sitter och lyssnar på John Mayer konserten som var i lördags och får rysningar för varje sekund som går. Olagligt bra! Jag känner verkligen bara ren lycka när jag lyssnar på honom. Världens bästa människa verkligen! Åh, och därför så gjorde jag äntligen en framsida till min kalender med ett kollage av denna underbara man. Nu kommer jag bli lyckliga bara av att kolla på honom på mina trista lektioner.


 Mr Mayer, you drive me freaking crazy!

Jag som måste upp tidigt imorgon också.....

Kommentarer
Postat av: Christina

konserten va awesome!! fint ditt kollage blev :)

på konserten i Köpenhamn fick vi se den "kloke" John mer än den "rolige" men han är underbar han me :p



d här me kategorierna.. ja vet vart man går in att gör nya kategorier o att man inte ska klicka i "göra till standard kategori" för där har man ju oftast "allmän"



men när jag sen ska länka till dessa inlägg som ja vill ha i just den nya kategorin, typ "John Mayer" kan ja bara fylla i fem st URL... ???? blir tokig!!





pleeease help me;)

2008-12-08 @ 15:52:14
URL: http://hittamusiken.blogg.se/
Postat av: Christina

Ja men nuuuu fattar ja ju! Tack för hjälpen! Har frågat två andra men fattade då ännu mindre :p



Har du John's As/Is album? Ja har haft ett av dom på min förra data men när ja ladda ner musik på pirate bay igår då upptäckte ja att d fanns 6 stycken!!!! när ja rensat bort alla "dubletter" blev det till slut 28 Live låtar:) yaaay! Kommer bli en bra dag på jobbet imon :)

låtar som bland annat Hummingbird.. Tracing.. aldrig haft dom i Ipoden tidigare..

2008-12-08 @ 20:40:20
URL: http://hittamusiken.blogg.se/
Postat av: Alina

Nice blogg:D

2008-12-08 @ 20:44:56
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Christina

Little red corvette är riktigt bra...

2008-12-10 @ 20:50:35
URL: http://hittamusiken.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: jo men vi ser på det olika och jag tkr Islam har mycket brister..

2008-12-14 @ 11:16:31
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Visst var konserten bra! Lyssnar på den om och om igen :)

2008-12-14 @ 11:36:05
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nej, har aldrig sett han live! Min högsta önskan här i världen är att han ska ta sig hit. Om han gör det skulle jag stå där längst fram och gråta av lycka, haha. Har du sett han? :)

2008-12-14 @ 18:25:38
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej hej!



Jag satt och klickade runt lite och lyckades komma in på din blogg. Blev helt överlycklig av att hitta någon i Sverige som är lika galen i JOHN MAYER som jag är! Mannen är min gud. Världens bästa musiker utan tvekan. Han är dessutom helt underbar på alla sätt och vis. Otrolig humor och intelligens. Det skadar inte att han är sjukt vacker heller;) Det finns verkligen ingenting bättre än att sätta på sig mp3-hörlurarna och dra på John på högsta volym! Jag ryser bara vid tanken:) Min högsta önskan är att få se John live, och jag satt faktiskt beredd att köpa biljetter till konserten i Danmark, men betalningen vägrade fungera, vilket resulterade i att tiden gick och biljetterna gick till försäljning för allmänheten och tog slut! Jag har nog aldrig varit så frusterad och besviken i hela mitt liv! Det finns biljetter på Slutsålt.se för 1595 kr och jag funderar fortfarande på om jag ska slåt till eller inte. Det gäller ju att ta sig ner till Köpenhamn också!... Du får gärna skicka ett mail eller något om du känner för att prata lite (eller en massa!!) om John. Jag skulle kunna hålla på i en evighet.



Kram /Jessica

2009-12-24 @ 15:03:04
Postat av: ida

han är FAN.TAS.TISK! :)

2010-11-30 @ 00:14:32
URL: http://musikstopp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0